Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Beyond Empathy. Phenomenological Approaches to Intersubjectivity/Anapus Empatijos: Fenomenologiniai Intersubjektyvumo Svarstymai (Vertimai) (Report)" by Dan Zahavi # eBook PDF Kindle ePub Free

Beyond Empathy. Phenomenological Approaches to Intersubjectivity/Anapus Empatijos: Fenomenologiniai Intersubjektyvumo Svarstymai (Vertimai) (Report)

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Beyond Empathy. Phenomenological Approaches to Intersubjectivity/Anapus Empatijos: Fenomenologiniai Intersubjektyvumo Svarstymai (Vertimai) (Report)
  • Author : Dan Zahavi
  • Release Date : January 01, 2010
  • Genre: Religion & Spirituality,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 117 KB

Description

Empatija ir kitu samoniu problema Analogijos argumentas yra klasikinis bandymas spresti intersubjektyvumo problema. Stai viena sio argumento versiju: vienintele tiesiogiai man prieinama samone yra mano paties. Prieiga prie kito samones visada yra itarpinta kuniskumo. Taciau kokiu budu kito asmens kuno suvokimas teikia man informacija apie jo samone? Pradedamas nuo savo paties samones ir susiedamas ja su tuo, kaip mano kunas yra duotas man, pereinu prie kito kuno bei, pastebejes analogija tarp sio ir mano kunu, as numanau, kad svetimas kunas, tiketina, panasiu budu susijes su svetima samone. Mano paties atveju riksmas daznai asocijuojamas su skausmu; stebedamas kitus rekiant numanau, kad jie, atrodo, taip pat jaucia skausma. Nors sis numanymas neteikia neabejotino zinojimo apie kitus, be to, neleidzia tiesiogiai patirti kitu samoniu, jis bent jau suteikia daugiau pagrindo tiketi ju egzistencija nei neigti ja. (2)


Download Free Books "Beyond Empathy. Phenomenological Approaches to Intersubjectivity/Anapus Empatijos: Fenomenologiniai Intersubjektyvumo Svarstymai (Vertimai) (Report)" PDF ePub Kindle